Ο καταναλωτής που δύναται να παραγγείλει από την παρούσα ιστοσελίδα προστατεύεται από τον Νόμο 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει με την παρούσα του μορφή

Σχετικά με την ασφάλεια

Το Hidden Cloud Bar δηλώνει ρητά πως δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ατυχήματα από λάθος χρήση των προϊόντων που εμπορεύεται.
Παράλληλα τα προϊόντα καθαυτά λειτουργούν με την χρήση ηλεκτρικής ενέργειας με ότι συνεπάγεται αυτό.
Μεγάλη ποικιλία εξ αυτών περιέχουν ή δύνανται μέσω της χρήσης τους να παρέχουν στον χρήστη νικοτίνη, ένα φυσικό δηλητήριο της φύσης το οποίο σε μεγάλη δόση μπορεί να δημιουργήσει παρενέργειες. Σας εφιστούμε την προσοχή να μην φέρετε σε επαφή με το δέρμα σας νικοτινούχα σκευάσματα καθώς η νικοτίνη σε υγρή μορφή απορροφάται και από το δέρμα.
Σε περίπτωση ατυχήματος καθαρίστε την ερεθισμένη περιοχή άμεσα με πολύ νερό για να περιοριστούν οι παρενέργειες ενώ ζητήστε όσον το δυνατόν γρηγορότερα ιατρική περίθαλψη.
Όπως προαναφέρθηκε το Hidden Cloud Bar δεν φέρει ευθύνη για όλα τα παραπάνω καθώς έγκειται σε λάθος χρήση των προϊόντων.

Σχετικά με τον χρόνο παράδοσης
Στο πεδίο “Αποστολές” αναφέρεται ο χρόνος παράδοσης για πελάτες εντός και εκτός Αττικής.Παρόλα αυτά ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τυχόν καθυστέρηση δικαιολογημένη ή μη που μπορεί να προκληθεί από τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier.

Περιόδους αιχμής όπως Χριστούγεννα, Πάσχα και περιόδους εκπτώσεων όπως Black Friday ο χρόνος αποστολής και παράδοσης ενδέχεται να αυξηθεί σημαντικά.

Σχετικά με την διαθεσιμότητα και τις τιμές
Το Hidden Cloud Bar οφείλει να ενημερώσει τους πελάτες του για τυχόν αλλαγές στις τιμές σε σχέση με αυτές που αναφέρονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.Παράλληλα σε περίπτωση που ένα ή περισσότερα από τα παραγγελθέντα προϊόντα βρίσκεται μόνιμα ή προσωρινά σε έλλειψη οφείλει να επικοινωνήσει με τον πελάτη και να προσφέρει εναλλακτικές εάν αυτές είναι διαθέσιμες.

Ο πελάτης διατηρεί την δυνατότητα να ακυρώσει το σύνολο της παραγγελίας σε περίπτωση ελλείψεων και σε αυτή την πιθανότητα το Hidden Cloud Bar είναι υποχρεωμένo να προβεί σε επιστροφή χρημάτων εάν τα προϊόντα έχουν προπληρωθεί.

 

Για τυχόν απορίες που δεν καλύπτονται από τα προαναφερθέντα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 27210 86526 πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια ή/και παραγγελία.